resultaatgerichte reclame

Reclame artikelen7 Tips van Reclamebureau Rotterdam. Haal meer leads en omzet uit uw reclame campagne.
lees meer over reclame tips


Wat zijn de verschillende typen reclame bureaus? Welke type worden onderscheiden?
lees meer over reclamebureaus

Wat is de beste internet reclame? Wat is beter: zoekmachine optimalisatie of adverteren?
lees meer over reclame strategie

 

Tips voor het kiezen van een reclamebureau


Kiezen van een het juiste reclamebureau


Een goed reclamebureau kan uw bedrijf helpen met een forse toename in de verkopen. Het kost tijd, creativiteit, om er achter te komen wat de juiste advertentie media zijn om uw business te promoten. Een bedrijf kan uitstekende mensen hebben met vaardigheden in het schrijven en het maken van advertenties.

Soms zien zelfs de meest getalenteerde mensen de bomen niet meer door het bos. Vaak, wanneer de verkoop van een bedrijf stagneert, kan het tijd om een reclamebureau in te huren. Vergeet niet dat reclamebureaus uitstekend weten hoe marketing moet worden bedreven. Reclamebureaus leven van de kennis die nodig is om bedrijven zich te laten onderscheiden van hun concurrenten. Ongeacht de grootte of de vorm van een reclamebureau, het inhuren van een reclamebureau moet altijd via dezelfde weg gaan:

1. De eerst vraag is:"Wat voor soort reclame krijg ik voor mijn prijsklasse?" Hoe is de betaling: op basis van het project, resultaat of uurtarief?
2. Wat zijn de functies en opties die worden geboden. Is er een basispakket waarbij er extra’s aan toe kunnen worden gevoegd? Biedt het reclamebureau 'beginners' pakket zodat u vooraf een proefrit kunt maken?
3. Wat is het track record? Voor wie heeft het bureau eerder gewerkt. En hebben ze de juiste kennis om u te helpen met effectieve reclame?
4. Maak kennis met het lot verkoper en team, dat wil zeggen weet het, "Wie zijn de mensen die ik zou moeten werken met?" Evalueer als je kunt werken met de verschillende persoonlijkheden op een dag-by-day basis. Hebt u toegang tot het hogere management als een probleem zich voordoet?
5. Past het bureau bij uw zakelijke behoeften? Hebben ze met een zelfde soort klanten in het verleden gewerkt? Biedt het reclamebureau logo ontwerp, zakelijke branding, en kunnen ze helpen met bedrijfsstrategieën voor uw type bedrijf?


Kleine reclamebureaus bieden een persoonlijke touch


Kleine reclamebureaus bieden net zo veel functies als een grote of een top reclamebureau, met uitzondering van het hebben van een eigen drukkerij of opname studio. Sommige bedrijven hebben een voorkeur voor de persoonlijke touch van kleine reclamebureaus. Vaak hebben de kleine reclamebureaus voldoende connecties om kortingen af te dwingen bij radio, televisie, studio's en kranten. Deze bureaus bieden meer service op maat. Kleine reclamebureaus zijn vaak gevestigd in de omgeving van het bedrijf of de regio van hun klanten en zijn handig om mee te werken op lokaal en regionaal niveau.


Grote Reclamebureaus - one-stop shops


Grote reclamebureaus hebben zijn niet noodzakelijk beter en dus moet u even voorzichtig zijn. Terwijl de grote reclamebureaus vaak reclame maken met behulp van alle media (zoals print, radio, televisie) De grote reclamebureaus bieden niet de een-op-een communicatie die een kleiner bureau goed kan leveren. Het inhuren van een groot reclamebureau kan handiger zijn vanwege de mogelijkheid om reclame te maken met behulp van verschillende media op een locatie. Grote reclamebureaus huren vaak stagiaires van universiteiten. Daarom heeft het personeel van een dergelijk reclamebureau vaak 'nieuwe en verbeterde' reclame strategieën in huis.


Top reclamebureaus: de beste reclame voor het meeste geld?


Net zoals de aanschaf van een auto is een duurdere auto vaak beter. Toch is een Bentley of een Mercedes niet voor iedereen de juiste keus. Het bureau is misschien beter, maar de meerprijs staat niet in verhouding tot wat u extra krijgt. Kies daarom vooral een bureau wat goed bij u past, en kies niet zondermeer voor een grote naam. Voordeel van de top reclamebureaus is dat ze meer middelen en personeel hebben om nieuwe marketing te ontwikkelen en vele soorten aanbevelingen te geven. Vooral wanneer u een internationale reclame-campagen wilt opzetten is een groot reclamebureau aantrekkelijk. Grote reclamebureaus kennen de internationale markten en hebben afdelingen en personeel die gericht is op internationale marketing. Hendrik Geus

reclamebureau rotterdam artikelen »

Wilt u meer bezoekers op uw website?

Stuur ons direct een mail. Reclamebureau Rotterdam laat graag zien hoe u
op de eerste pagina van Google komt.

          Reclamebureau Rotterdam