resultaatgerichte reclame

Reclame artikelen7 Tips van Reclamebureau Rotterdam. Haal meer leads en omzet uit uw reclame campagne.
lees meer over reclame tips


Wat zijn de verschillende typen reclame bureaus? Welke type worden onderscheiden?
lees meer over reclamebureaus

Wat is de beste internet reclame? Wat is beter: zoekmachine optimalisatie of adverteren?
lees meer over reclame strategie

 

image

Internet marketing strategie


Internet marketing bestaat uit twee belangrijke groepen:


   1. Zoekmachine optimalisatie (SEO) en
   2. Zoekmachine marketing/ zoekmachine reclame


De manier waarop mensen dingen vinden, met inbegrip van uw website, is het intikken van een woord of woordgroep in een zoekmachine. De belangrijkste gebruikte zoekmachines zijn Google, Yahoo en MSN. In Nederland gaat de meeste internet reclame via Google.nl


Zoekmachine optimalisatie (SEO)


Zoekmachines ontlenen hun bestaan aan het leveren van relevante zoekresultaten. Als je steeds niet kunt vinden wat je zoekt bij een zoekmachine, ga een andere proberen. Zoekmachines doen drie dingen zoekresultaten te leveren:


De belangrijkste kenmerken waarop google de zoekresultaten rangschikt zijn:
a) trefwoord relevantie - hoe vaak, waar en in welke algemene woord ratio uw zoektermen op de pagina verschijnen.
b) link populariteit - hoeveel pagina's een link naar de geïndexeerde pagina en hoe populair deze pagina's zijn.


Webmasters en ook Reclame Bureaurotterdamzijn constant aan het uitzoeken hoe het zoekmachine-algoritme werkt. En formuleren trucs die een hoge ranking voor hun websites zal krijgen. Zoekmachines, aan de andere kant, veranderen voortdurend hun algoritmen om deze trucs te neutraliseren. Omdat ze het gevoel hebben dat de beste resultaten zijn gebaseerd op goede, populaire content. Trucs doen alleen afbreuk aan de relevantie van hun resultaten.


Zoekmachine marketing/ zoekmachine reclame


Bij alle zoekmachines is het mogelijk reclame te maken met advertenties. Deze advertenties zijn meestal duidelijk zichtbaar als gesponsorde resultaten te bekijken en iets minder verkeer dan niet de natuurlijke resultaten. Echter, op voorwaarde dat de advertentie voldoet aan de zoekmachine redactionele richtlijnen, de adverteerder krijgt om de zoekwoorden die de advertentie te kiezen, hoeveel ze betalen per klik, hoeveel ze betalen per dag, en ga zo maar door. Dit creëert een soort van veiling voor de bovenste positie in de gesponsorde resultaten. De adverteerder die het meest betaalt per klik krijgt de beste positie.

Voordelen en nadelen van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine reclame


Of u zoekmachine optimalisatie beter is dan zoekmachine reclame hangt af van de concurrentie. # Hoe populair zijn de andere websites die ze ten opzichte van uw website?
# Hoeveel adverteerders zijn gericht op uw zoekwoorden in hun campagnes?
# Hoeveel betalen ze per klik?
# Wat voor soort ROI heb je nodig om de campagne succesvol te laten zijn?


In het algemeen is SEO een langere termijn oplossing en is minder betrouwbaar dan zoekmachine reclame. Het kan maanden duren voor de zoekmachine naar uw website gaat. Of verbeteringen die u heeft hebt gemaakt worden niet door de zoekmachine bekeken. Internet reclame kan duur zijn, afhankelijk van hoe concurrentie op de markt is. Dit is erg afhankelijk van de kennis van het adverteer systeem. Bij Google zijn er goede technieken om de kosten per klik voor reclame omlaag te krijgen. De meest succesvolle bedrijven gebruiken een combinatie van Zoekmachine optimalisatie en Zoekmachine reclame om hun websites te promoten.

Wilt u meer bezoekers op uw website?

Stuur ons direct een mail. Reclamebureau Rotterdam laat graag zien hoe u
op de eerste pagina van Google komt.

          Reclamebureau Rotterdam