resultaatgerichte reclame

Reclame artikelen7 Tips van Reclamebureau Rotterdam. Haal meer leads en omzet uit uw reclame campagne.
lees meer over reclame tips


Wat zijn de verschillende typen reclame bureaus? Welke type worden onderscheiden?
lees meer over reclamebureaus

Wat is de beste internet reclame? Wat is beter: zoekmachine optimalisatie of adverteren?
lees meer over reclame strategie

 

image

7 Reclame tips van Reclamebureau Rotterdam


1. Onderzoek vanwaar uw beste sales leads vandaan komen

In plaats van te richten op de hele wereld, moet u achterhalen welke sites (blogs, shopping sites, communities) de meeste kwalitatieve leads opleveren. Met deze sites moet u vrienden sluiten. Bijvoorbeeld door ze gast blogs aan te bieden en positief over hen te schrijven. Zij zullen dan meer verkeer en leads naar uw site leiden en sneller nieuwe kansen met u delen. Niets werkt zo goed als vleierij!


2. Leer meer over uw klanten

Mensen zijn niet van plan om voor niets deel te nemen aan enquêtes. Om hen zover te krijgen kunt u ze iets bieden, bijvoorbeeld kortingen, kennis of andere voordelen. Niet alleen zult u beter uw klanten leren kennen, maar u krijgt ook een grotere merkbekendheid uw acties.


3. Zoekmachines reclame

Zoekmachine reclame is een van de beste manieren om online verkoop leads genereren. De kosten zijn niet hoog voor dit omdat u alleen betaalt wanneer mensen op uw advertentie klikken. Het verkeer is goed, omdat de actieve zoekopdrachten gericht zijn op uw website. U bereikt mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het gezochte item, dus een hindernis is al genomen: het creeren van interesse. Google is ongetwijfeld de meest populaire zoekmachine. Maak een Google-advertentie met een sterke en relevante zoekwoorden. Snel zullen de klanten uw advertentie zien wanneer deze wordt weergegeven op Google. Met het bereik dat Google heeft, is er zeker een zeer hoge mogelijkheid dat u zal raken potentiële klanten.


4. Zorg voor meerder producten

Als u slechts voor 1 product reclame maakt op uw website of in uw e-mail, dan gebeurt het volgende. Uw bezoeker van de site vindt het aanbod goed of slecht. Dat is een groot risico, want als hij het aanbod niet goed vindt dan vertrekt hij en is hij voor eeuwig verdwenen. Als u een B2B bedrijf heeft, dan betekent dat u meerdere diensten of meerdere interessante artikelen op uw website moet plaatsen. Als u producten verkoopt, laat er dan meer zien dan 1. Een goede site heeft een duidelijke structuut over de verschillende onderwerpen. Op iedere pagina kunnen bezoekers een ander interessant artikel aanvragen. Het voordeel is dat uw leads direct zijn gesegmenteerd!


5. Maak reclame met de leveranciers.

Een gezamelijke reclame actie met leverancier is goedkoper voor u en voordelig voor de leverancier. Zij kunnen helpen met promotie zodat u meer voor hen kunt verkopen. Bijvoorbeeld in de vorm van een goede aanbieding.


6. Landing Pagina’s als reclame tool

Zorg voor landingspagina’s die aansluiten bij de verschillende doelgroepen en producten. Reclame Bureaurotterdam maakt gebruik van de long tail theorie. De gedachte is dat veel meer dan vroeger de vraag bestaat uit veel verschillende deelmarkten. U bent niet instaat om marktleider te worden in de hele markt, maar wel van een deelmarkt. Concreet: richt zich met reclame op een rode driewieler in plaats van fietsen in het algemeen. Het voordeel is dat u in eens een stuk minder concurrentie heeft en autoriteit wordt in uw deelmarkt. U kunt voor ieder product reclame maken met een aparte landingspagina.


7. Optimaliseer uw website

Uw site moet u niet alleen optimaliseren zodat u beter gevonden wordt bij Google. Maar u moet uw site ook optimaliseren zodat u meer leads en verkopen krijgt. Dat doet u door het gedrag op de site te analiseren of door eenvoudig een formulier te maken. Zorg er wel voor dat mensen dat ook willen invullen.

Wilt u meer bezoekers op uw website?

Stuur ons direct een mail. Reclamebureau Rotterdam laat graag zien hoe u
op de eerste pagina van Google komt.

          Reclamebureau Rotterdam